Over Crea Vida


Emily Hinderyckx

Reeds op jonge leeftijd voelde ik een grote interesse in de innerlijke wereld van mensen. Die nieuwsgierigheid naar wie mensen zijn, wat hen drijft, is doorheen de tijd altijd gebleven.

Deze interesse naar mensen en naar hun drijfveren bracht me er als tiener toe om veel en lang te reizen, te onderzoeken en te ontdekken. Dit reizen verruimde mijn wereldbeeld en mijn horizon. Het wakkerde mijn zoektocht naar essentiële vragen over zingeving, keuzevrijheid en essentie van de mens aan. Het hielp me kijken voorbij het eigen denkkader en het liet me proeven van vele vormen van groot lijden, geluk en levenswijsheid.

Het was voor mij dan ook een logische stap om na al dat reizen de studie bachelor in de gezinswetenschappen aan te vatten. Het gaf mij meer inzicht in de maatschappelijke context waarin individuen, gezinnen en ook kinderen leven en functioneren.

Na mijn studie gezinswetenschappen volgde ik een onderwijsopleiding en opleiding in de HR.

Omdat ik bij mezelf en bij mensen die ik ontmoette meermaals ontdekte dat je context en je huidige situatie niet bepalen wie je bent en wat je kan, begon ik me te verdiepen in de kracht van meditatie, NLP en creatief werk.

Ik ben vooral ook moeder van 3 schatten van kinderen. Lange tijd stond ik alleen in voor de opvoeding en verantwoordelijkheid voor de kinderen. Ik ontdekte dat het moederschap een prachtig geschenk is, maar ook een hele uitdaging en confrontatie met jezelf.

Heel wat jaren heb ik voltijds werken als HR medewerker en volop moederen gecombineerd. Dit stelde me in staat wat stabiliteit en zekerheden op te bouwen. Ik ervaarde als alleenstaande moeder dat zelfzorg en inzicht in jezelf zeer belangrijk is. De valkuil om je als moeder weg te cijferen en jezelf vanalles de schuld te geven is zeer verleidelijk.  Door mezelf te blijven ontplooien en te blijven investeren in mezelf, vond ik de kracht om mijn eigen leven te her-creëeren en mijn dromen na te jagen. 

Crea Vida werd geboren en nu ondersteun ik met veel plezier vrouwen/moeders creatief en bezield te leven.

Om hun leven in eigen handen te nemen en hun doelen en droomleven makkelijker te behalen. 

Werkervaring opleiding:

  • Bachelor in de gezinswetenschappen HIG (Schaarbeek)
  • Lerarenopleiding (KISP) Gent
  • Reiki (Thailand)
  • Creativiteit als middel, creatieve therapie (Bliss)
  • NLP Practionar (NLP Sluis, Rotterdam)
  • Moeiteloos Manifesteren (Venlo)

Missie

Crea Vida begeleidt, ondersteunt en inspireert moeders zodat ze in hun kracht staan en kunnen groeien in diep respect voor wie ze zijn.

Crea Vida coacht moeders naar het vinden van een creatief leven dat hen voldoening schenkt en levensgeluk opdat dit intergenerationeel mag worden doorgegeven.

Visie

Crea Vida gelooft dat het mooiste wat je kan worden je authentieke zelf is. 

Crea Vida streeft naar het volgen van het pad van je eigen dromen en doelen, zonder je te veel te laten leiden door de verwachtingen van buitenaf.