on line training

Als moeder wordt je voortdurend uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Je hebt zoveel taken, zorgen en rollen dat je soms niet meer weet waar je hoofd staat.

Soms krijg je het gevoel dat je super woman moet zijn. Of voel je je zo uitgeput dat je eigenlijk wel een paar dagen zou kunnen slapen.

Als moeder voel je je vaak ook schuldig omdat je niet altijd de tijd kunt spenderen met de kinderen die je voor ogen had of een kortaf bent door vermoeidheid of stress.

Genoeg redenen dus of verstaanbaar om te beginnen twijfelen aan jezelf en je onzeker te voelen.

Met deze cursus wil ik je een methode of handgrepen bieden vanuit mijn eigen ervaring als alleenstaande moeder, waarmee je de kracht en skills ontwikkelt om niet in de valkuilen van zelftwijfel, schuldgevoel, depressie en oververmoeidheid te trappen.

Je zal een andere kijk krijgen op je situatie, de tools krijgen om je beter te organiseren en terug meer en intenser plezier beleven met je kinderen.

De methode die ik hiervoor ontwikkelde en toepas heet de ‘STAR’ methode en is gebaseerd op 4 stappen om snel en efficiënt je doel te behalen. Het doel is om terug een vreugdevolle moeder te zijn die intens kan genieten van zichzelf en haar kinderen en ondanks alle uitdagingen toch haar kalmte en rust kan bewaren en creatief oplossingen kan bedenken.

Een moeder die geniet van het leven en de toekomst positief te gemoed gaat.

De 4 belangrijke stappen zijn;

  • Selfcare:
  • Alles begint met zelfzorg en zelfliefde, jij bent de motor, de bron van je gezin. Jij verdient alle liefde en aandacht zodat je voldoende te geven hebt aan je kleine wondertjes die het ook verdienen om een gelukkige opgeladen en blije moeder te hebben.

  • Time management:
  • Met een soms ‘eindeloze’ to do-lijst als mama is het van belang om je tijd goed te organiseren. Ik geef je tips hoe je je taken beter en efficiënter kunt indelen zodat er een beter evenwicht ontstaat tussen werk, gezin, tijd voor de kids en tijd voor jezelf.

  • Attention:
  • Waar richt jij je aandacht op en als je iets doet, doe je dit dan met je volle aandacht zonder aan 10 andere dingen te denken? Schenk aandacht aan je toekomstdoelen en help jezelf om die te realiseren. Leef in het nu en versta je kinderen en jezelf beter door bewuster te leven en open te communiceren met je kinderen. Ik baseer me in deze module op positief ouderschap en mindfullnes.

  • Repitition:
  • ‘repitition is the mother off skills’, een nieuwe manier van leven en nieuwe kijk op je gezin en het leven kan pas echt geïntegreerd worden door veel herhaling.
  • Vallen, opstaan en weer doorgaan en vooral met veel geduld voor jezelf en het proces.
  • Elke dag is anders, elke dag voel je je anders, je kinderen reageren verschillend enje krijgt andere uitdagingen op je pad. Deze laatste stap is daarom belangrijk om je kernwaarden te herinneren en hier ook te blijven naar handelen.

Ik wil je hierbij ook blijven ondersteunen en je de steun bieden van een veilige community van moeders die ook een andere richting uitwillen en meer JOY willen beleven.

Benieuwd geworden naar je JOY-full zelf die meer aandacht aan zichzelf besteed en meer plezier beleefd met haar kinderen. Schrijf je dan in  via het kennismakingsformulier en ik leg je de vervolgstappen uit.

Ik hoop om deze reis samen met jou te kunnen afleggen en wens je alle liefde en steun.

Ik heb een grote bewondering voor de kracht en doorzetting van moeders.

Mijn droom is om het leven van (alleenstaande) moeders door mijn eigen ervaringen en leerscholen makkelijker te maken en hun meer te laten genieten van zichzelf, hun kinderen en het leven.

Succes!

Mamamia’s

Mamamia’s zijn ont-moetingsdagen gericht op persoonlijke groei en zelfontwikkeling voor vrouwen.

Lees meer

1-op-1 Coaching

Individuele begeleiding op maat. Samen gaan we op pad om jouw doelen helder te krijgen en te behalen.

Lees meer

Gratis E-Book

Ontdek hoe je meer innerlijke rust kunt ervaren door beter voor jezelf te zorgen.

Vraag gratis E-Book aan