Gratis E-Book

Ik droomde vaak over het geïdealiseerde beeld van de eeuwige happy mama, met engelen geduld en de eindeloze glimlach op haar gezicht. Blije kinderen waar je samen leuke activiteiten mee beleefd, allemaal in een sfeer van respect, rust, harmonie en vooral veel plezier.

Als alleenstaande moeder van 3 kids en een drukke baan, was de realiteit jammer genoeg veelal anders. Soms was ik al blij, dat ik alle taken gedaan kreeg op een dag, zonder geruzie en ik eindelijk doodmoe in de zetel kon ploffen.

De kinderen tijdig naar school brengen, maaltijden bereiden, helpen met hun huistaken, zorgen dat ze elkaar de haren niet uit het hoofd trekken, het huis oprommelen, en als ik geluk had nog wat ruimte voor een gesprekje.

Voortdurend voelde ik me onder druk staan en raakte ik gestresst van al mijn zorgen en verantwoordelijkheden.

Om dan nog maar te zwijgen over het gevoel van schuld dat ik er niet voldoende kon zijn voor hen of dat ik door vermoeidheid een kort lontje had.

Tot ik besloot dat het anders moest!

Met dit e-book deel ik alvast een tipje van de sluier en geef ik je tips en tricks hoe je meer innerlijke rust creëert door zelfzorg!


E-Book aanvragen